PBDP

OM PB DESIGN & PRODUKSJON

Pål Bjørneby

Fullført 2-årig grafisk utdannelse med eksamen i typografi og repromontasje. Læretiden som resulterte i svennebrev i reprofaget, ble gjort hos Wetter Grafisk, hvor jeg ble i fem og et halvt år. Der jobbet jeg i starten med manuelt reproarbeid etterfulgt av produksjon, repro og designarbeid med Mac som verktøy.

Rose+Hopp Design, senere Gina Rose Design, ble mitt arbeidssted de neste 20 årene. Her jobbet jeg med visuell identitet, utvikling av designmanualer for store merkervarer, konseptutvikling for dagligvarebransjen, redaksjonell- og kommunikasjonsdesign, bokdesign, utsmykning- og interiørdesign for private- og offentlige bedrifter og institusjoner som f.eks Storebrand, Norgesgruppen, Posten og Kongehuset.

Produktsjef i Babylife AS, med ansvar for utvikling og design av ­konsernets produktserie. Del av ledergruppgen og delaktig i utviklingen av konseptet, inkludert oppbygging av klinikk og utvikling av webløsning, med tilhørende e-commerce- og logistikkløsninger.

Med all min erfaring og utstrakte nettverk i bransjen gjennom nesten 30 år, startet jeg i agust 2018 mitt eget firma, PB Design & Produksjon.